Tjänster

Innehållsförteckning

Våra Begravningstjänster i Malmö

Vi på Begravningsbyrå Malmö erbjuder många tjänster i samband med begravningen. Vi står till ditt förfogande och hjälper dig, med omtanke och respekt för dina önskemål. De praktiska uppgifterna såväl som hjälp med de juridiska frågorna.

Kostnadsfri rådgivning för begravningar i Malmö.

Boka personlig och kostnadsfri rådgivning med någon av våra erfarna rådgivare.
Boka gratis rådgivning här

Begravningar

Vi hjälper er att ordna en finstämd ceremoni där familj, släkt och vänner kan ta ett sista farväl. Ofta sker det i en kyrka eller ett kapell, men ceremonin kan också hållas i en annan lokal eller ute i naturen. Vi hjälper självklart till även om ni vill vänta med ceremonin till ett senare tillfälle.

Familjejuridik

Testamenten, dödsboförvaltning och bouppteckningar kan ibland vara komplicerade och svåra att reda ut. Du är välkommen att ta hjälp av våra jurister, som är experter på allt inom familjejuridik.

Minnesgåvor

Många väljer att be om minnesgåvor, välgörenhet som går till en särskild fond. Unicef, Läkare Utan gränser, Amnesty och Barncancerfonden är några vanliga fonder. Vi hjälper er gärna om ni vill ordna med minnesgåvor.

Övriga tjänster

Vi erbjuder hjälp med allt som rör begravningen. Exempel på övriga tjänster är kista, urna, gravsten, dödsannons och inbjudningskort, minnesböcker, catering, transporter, representant vid ceremonin och officiant för borgerliga begravningar.

Kyrkor, kapell och begravningsplatser i Malmö.

I Malmö finns flera ståtliga kyrkor, många med rötter i medeltiden. Här medan kan du se några exempel på kyrkor, kapell och begravningsplatser som är lämpliga vid begravningar.

Kyrkor i Malmö

S:t Petri kyrka, Oxie kyrka, Fosie kyrka, Västra Skrävlinge kyrka, S:t Pauli kyrka, Bunkeflo kyrka, Heliga Trefaldighetskyrkan, Glostorps kyrka, Kirsebergskyrkan och Hyllie kyrka.

Begravningskapell i Malmö

S:t Nicolai kapell, S:ta Birgittas kapell, Uppståndelsens kapell, Heliga Korsets kapell, S:t Gertruds kapell och Hoppets kapell.

Begravningsplatser i Malmö

Västra Klagstorps kyrkogård, Bunkeflo kyrkogård, Gamla kyrkogården, Lockarps kyrkogård, Limhamns kyrkogård, Husie kyrkogård, S:t Pauli kyrkogårdar, Tygelsjö kyrkogård och Östra kyrkogården.

Author photo
Lovisa
Skribent
Lovisa är en erfaren skribent och har lång erfarenhet av att skriva om begravningar. Numera har hon bland annat ansvar för förvaltning av denna webbplats samt för dess artiklar och guider.